Násilí, chaos, zmatek, intriky - kam ten svět vlastně spěje?

24.04.2017 14:42

Je to pár dnů, co jsem pronesla doma nahlas, že nynější svět mi připomíná dění v Babyloně.....Zmatení jazyků, chaos a velký pád....a ono ejhle, je nás víc, kdo to takto vidí.

 

A dnes u ranní kávy mi shodou okolností přišli na mysl lidé, kteří jsou tzv. "zlí" - Proč jsou někteří lidé tak zlí? Proč manipulují a intrikují? - Odpověď přišla kdesi z mého nitra - "Musí se sami něčeho strašně bát".

Myslím a cítím, že k pádu jako v Babyloně dojít nemusí. A je nás víc zřejmě, kdo si to myslí.

Proto Vám přináším tento převzatý článek:

 

NAŠE OCHRANA, LÁSKA V NÁS.


Tady ve hmotě 3D, to je teď doslova "boj" o naše energie" ! 
Tyhle energetické střety neprobíhají v rovině fyzické, ale v rovině mentální a emocionální. Proto se také chráníme tou nejúčinnější zbraní - silou lásky z našeho srdce. Sílou lásky a pozitivní myšlenkou, můžeme mnohého změnit. Druhá strana toto moc dobře ví a pokouší se nás v tom zastavit, proto ty silné tlaky na naše vědomí.

Z komentáře a dotazu od jednoho z přátel:
" Vedle firmy kde pracuji je obchod se zbraněmi a poslední dobou tam chodí stále vic a vic lidí. Co se to děje? "
Přátelé, jako vždy, odpovím tak, jak to vidím ze svého úhlu pohledu, jak to energeticky vnímám. Takže, jak si to kdo v sobě zpracuje zůstává už na něm.

Co se to děje ? No spíše, co se v těch lidech děje ?

Strachy ? Obavy ? Nejistá budoucnost ? 
Tak toto si k sobě ani nepřipouštěj(me), nechej(me) být...

Události posledních dní hýbou světem a děje se toho už tolik, že lidi z toho až blázní. Do informací je vnášen takový chaos, že se v tom začínají ztrácet. Hotový Babylón. Povětšina to vidí, jako ze všech stran valící se nebezpečí a na svou ochranu si pořizují střelnou zbraň. Ano, obyčejní lidé, bez vojenské příslušnosti, si kupují zbraně, protože budoucnost světa vidí černě. Co kdyby byli v ohrožení života, tak ať se mají čím bránit, že? Jenže ke zbraní si pořídili i svůj strach, svého vnitřního nepřítele. Zahalili se tak velkým strachem, obavami o svůj život, o život svých blízkých, že zapomínají kým jsou, proč tu jsou a co mají pro to udělat. 
A není se jim ani co divit, není jednoduché se vymanit z područí nízkých energií, z manipulace nefunkčního systému.

Ignoruj(me) veškeré lži, štvavé kampaně, pomluvy a negativní zprávy.

Poslední dobou je toho moc, čeho se na nás valí z tv médií a nejen z tv, ale také už i z internetu. 
Jsou vytvářeny obludné a neskutečné monstróznosti, klamy a podvody na lidi, a kdo se nechá zmanipulovat, lehko pak tomu uvěří. Mediální lži se pro ně stanou skutečností, ze které si pak tvoří svou realitu. V Duši člověka to tak akorát udělá pořádný chaos. Sami ale dobře víme, že o nic jiného té druhé straně nejde, než o to aby systém udržoval lidi ve strachu, nenávisti, ale i v chaosu a bezmoci. A právě mediální manipulace je vytvářena k tomu, aby se davy lidí utápěli ve strachu a aby uvěřili, že to co se jim předkládá, je jejich skutečný svět ve kterém žijí. 
A ten kdo uvěří, ani netuší, že se stává obětí odpudivé davové psychologie, která je šířena v cizích zájmech.

Nenechejme se proto ukolébávat řečmi, že svět je přesně takový, jaký je nám ukazován (projektován). Ignorujme média a jděme svou vlastní cestou, ne cestou těch, co vyvíjejí na nás nátlaky, utvářejí strachy a nenávist. Oni sami se uvrhli do těchto vibrací a tak sami mají teď strach. Bojí se otevřít lásce. Klíčem k srdci je láska a bez lásky v sobě, své srdce neodemknou.
Věřme, že i oni najdou ten správný klíč - LÁSKU. Čím více bude otevřených srdcí, tím silnější Světlo bude zářit na Zemi.

Máme-li v sobě strach, potlačujeme tím svou Duši, máme-li v sobě lásku, vyzdvihujeme pravdivost své Duše. Čím více se oprostíme od strachu, tím svobodnější bude naše Duše. Nebudeme-li se zabývat myšlenkou, že nám hrozí nebezpečí, nebudeme zahlceni strachem.

Láska v našem srdci je i láska v naší Mysli. Když použijeme duchovní energii, lásku ze svého srdce, změníme tak fyzickou realitu kolem nás.

Naše myšlenky, emoce a činy, utvářejí naší realitu.

Existuje mnoho realit, jen záleží, pro co se rozhodneme. Vždy máme možnost si vybrat, je to na nás. Neříkám, že se nic nekalého ve světě neděje a že vše je růžové, aby si to zas někdo nesprávně nevyložil, ale pozitivním myšlením a vírou v dobro, můžeme mnohého změnit.

Nacházej(me) se pouze ve svém srdci. V lásce, Kristových energií, si Tady a Teď svým Světlem tvoříme vlastní ochranu.

Neopomínej(me), že vesmír, tedy vesmírný zákon přitažlivosti neustále reaguje na naše myšlenky a stále si utváříme svou vlastní realitu. Zlo vždy přitáhne k sobě zlo a naopak dobro si přitáhne jen dobro. Lidé by neměli zapomínat, že vše kolem nás je energií, že vše je se vším energeticky propojené a nese si svou vibraci.
Nic se nám neděje náhodou, přitahujeme si vše bez výjimky.
To, co je s námi ve shodě, si také i přitáhneme.

Všechno je energeticky v pohybu a nestojí na místě. Energie tak neustále vibrují. Každá myšlenka, emoce, pocit anebo skutek jsou provázeny vibracemi různých frekvencí a působí dle své síly a schopností. Co zaséváme, to také i sklízíme. Energie nás budou vždy tlačit tam, kde to v sobě nemáme zpracované. Jakou energii vyšleme, taková se nám navrátí zpět. Síla myšlenky je veliká.
Aby byla zachovávána harmonie, je k tomu potřebná rovnováha, soulad, vyváženost energií. Ničeho nepřebývá a ani není málo.
Využijme této jedinečné příležitosti k zrychlené změně, meditujme, komunikujme se svým pravým Já. 
Vnímej(me) sebe a ostatní lidi kolem. Buď(me) více vnímaví energiím. Vnímejme se jako Duše, které Tady a Teď pracují na změnách, bez časových posunů, minulosti či budoucnosti.
Nejsme tam, co se už stalo, a ani, tam, co ještě nenastalo, jsme TADY A TEĎ. :-)

S láskou a Světlem <3 PLEJA 
Tady a Teď

 

Převzato od: Pleja Světlo Krystal