Energetický obraz by měl zaujmout osobně Vás, ať už je doprovodný text o čemkoliv. Proč?

04.04.2015 23:10

Je moc důležité čím a jak obraz osloví a zaujme právě Vás jako konkrétní a jedinečnou osobu.

Energetické obrazy zahrnují většinou více na sebe navazujících témat tvořících harmonický celek  a nebo také více poloh jednoho tématu.

Odmítání jekékoliv polohy tématu rovná se lpění a ustrnutí a brzda a blok na cestě dál.

Buď Vám toto lpění odhalí Vaše reakce na některý obraz a nebo život sám.

Je to velmi jednoduché.

Některý obraz na Vás může působit nádherně, božsky a kdoví jak ještě...čímž má v sobě podpůrnou energii právě pro Vás. 

Zároveň s tím, že se této energii podáte, může se postupně vynořovat vše, co jí ve volném plynutí ve Vašem životě brání. Stačí jednoduchý motiv a symbol, kterému rozumí každý - dvě srdíčka vedle sebe - láska..pro někoho i manželství a prostě pár. Namalujte si dvě srdíčka na okno a nebo na papírek a sledujte, co se bude dít....možná zjistíte, že první den bude pohled na ně úžasný a bude probouzet všechny romantické city ve Vás. Druhý den - už se možná objeví něco jako:  No jo - zase bych mu musela prát ponožky a starat se o něj...nebo...zase bych nemohla být až tak svobodná a dělat si, co chci... nebo to by mě mohlo být někde, aby mě zas nějaká ženská omezovala. A už to máte venku. Už máte venku všechny zakotvené principy přijaté ze společenských norem, výchovy a tradice, odvozené z vlastních ne zrovna příjemných  prožitků, které samozřejmě navázaly jenom na to, co bylo už dávno před tím ukotveno ve Vás..a máte venku hned všechno, proč si blokujete vývoj  a něco lepšího..protože stavíte na minulém a očekáváte minulé...čili se vlastně následně jen vyhýbáte minulému.Volíte to menší zlo.

Stejně tak ve Vás může jakýkoliv energetický obraz vyvolat i negativní pocity hned - prostě v něm zahlédnete symbol tzv. negativního pro Vás. Je to tak - každý z nás má v podvědomí tucet zafixovanýh prožitků, tucet věcí čili i jednání lidí, které odsuzuje v tomto světě i tomto čase (vezměme si jenom názory na politiky a politiku jako takovou - je to šílené, ale nechť si hrají..nechme je, si hrát a hrejme si taky, protože jak začneme odsuzovat a zlobit se na ně, začneme s nimi vlastně vnitřně válčit. Jak s nimi začneme válčit, zlobit se a odsuzovat..ubereme si energie...) A tohle nám můžou dát před oči i energetické obrazy....spatříte tam symbol, který připomene, co odsuzujete, s čím vnitřně válčíte, co jste dosud nepřijal/a jako fakt lidské existence a cesty vývoje, na co soustředíte své síly a brzdí to ten vývoj náš. 

I negativní reakce a to na cokoliv v životě - nejen na obraz - tak může znamenat pozitivní informaci pro nás - co je třeba uvolnit a čeho je třeba se už konečně vzdát ve prospěch cesty dál :-)

 

Pokud chcete dostávat emailem i avíza o nových článcích ze života s emocemi a jejich vlivu na prožívání osobní reality a jak z toho kruhu věčných a opakujících se dramat ven, zaregistrujte svůj email na těchto stránkách.