Energetický obraz - ORIGINÁL nebo STAČÍ KOPIE?

28.03.2014 16:52

Tento článek je určen těm, kteří se na energetické obrazy dokážou dívat i jinak než jen jako na roztomilé kresbičky či úžasné umělecké výtvory.

 

I když tyto obrazy a obrázky dokáží zdobit naše interiéry a některé lze vnímat i jako naprostá umělecká díla – jak už všichni víme – mají v sobě i víc.

 

Symboly a energii – atmosféru, která se dokáže dotýkat i naší duše a srdce, uvolňovat zablokované emoce a posouvat nás na jinou frekvenci vnitřních vibrací – čili ke zdraví.

 

Některé obrazy vám mohou být společníky po celá léta – jiné poslouží na určitou etapu – než bude třeba vnitřní téma posunout zase o kousek dál.

 

Když mi k prvním obrázkům začaly přicházet pod tužku i textíky a veršíky....začínalo být jasné, že se vyjevují témata, která řeší a o kterých přemýšlí víc lidí na tomto světě. A že není možné, aby majitelem obrazu či obrázku byl jeden jediný člověk....že takový obrázek může být oporou více lidem. Začala jsem řešit možnosti reprodukování - řekněme si to na rovinu - prostě kopií.

 

Jak je to tedy s energií v reprodukcích?

 

Je ji tam méně než v originálu – nicméně funguje to.

 

V originálu je energie díky každému fyzickému – živému a autentickému tahu pastelky.

To reprodukce nikdy nebudou mít. Jejich energetické vyzařování se tímpádem snižuje na 20%.

Jediná možnost, jak toto změřit, bylo přes profesionála s kyvadlem.

 

A dává to smysl – protože prostě reprodukováním – živost a autentičnost tahů mizí. Zůstává řeč symbolů, barev – popřípadě poselství – tedy doprovodného textíku či veršíku, který obraz doprovází. A to vše je dostačující k tomu, aby obraz splnil i svůj transformační – harmonizační účel, pakliže vás osobně obraz oslovil – pakliže se vás dotknul.

 

Slovo dostačující je myslím slabý výraz – správně řečeno je: funguje to. I mně doma visí reprodukce některých obrazů (protože originál je i pro mě natolik cenný, že je pečlivě uložen)...a má to sílu vlivu i tak. O vlivu obrazu Expanze jsem už vyprávěla...a přesně tu mám doma na zdi v reprodukci.

 

Tolik informací jsem chtěla přinést pro ty, kteří si neví rady s výběrem nebo nerozuměli dosud tomu, proč jsou některé obrazy reprodukovány či pochybovali o tom, že by reprodukce mohla fungovat.

 

Pro někoho z Vás může být reprodukce i vhodnější – ať už ji chcete jako interiérový doplněk nebo jako transformační pomůcku - právě díky snížené intenzitě záření. A to je to, co prostě pocítíte tak nějak intutivně a tam uvnitř sebe sami.