Na co se nejčastěji ptáte

05.02.2018 19:02

Kde můžu vidět tričkoobrazy právě tady na stránkách?

Na stránkách vpravo je sloupec s názvem Kategorie, tam je veškeré mé tvoření.

Tričkoobrazy jsou v kategorii Obrazy na tričkách. Přímý vstup tudy.

Z některých energetických obrazů vznikly perfektní stimulanty pro čakry a energii v těle - můžeme jim říkat mandaly.  Jsou v kategorii Stimulační mandaly na tričkách. Přímý vstup vede tudy.

 

Čím na trička maluji?

Speciálními barvami na textil. Používám značky Pebeo, Textil Art a Color Art. Na trhu je jich k dispozici víc, takže kdo ví, co postupem času ještě všechno vyzkouším.

 

Jak dlouho takový obraz na tričku vydrží?

Věřte, že dlouho – roky - osobně mám trička, která se mnou jsou už 20 let. Malba se musí fixovat – zažehlovat přes pečící papír – a to já dělám pro jistotu opakovaně. Spíš než na barvě, záleží na kvalitě trička a ta používám také velmi kvalitní. Všechny obrazy jsou skutečnými originály a to i na tričkách. Jsou to vlastně originály obrazů. Takže nic, co by člověk potkával na každém rohu. Jen několik motivů dokáži zopakovat a to ještě nikdy ne úplně stejně...pokaždé v jiné atmosféře a o tom to také je – mít vlastně originál.

 

Jak dlouho tričko maluji?

Tak tohle už záleží na motivu. Jen některá trička jsou hotová výjimečně za pár hodin. 

Mnohé výjevy je třeba tvořit postupně a po částech. Malba musí odpočívat a schnout, aby bylo možné pokračovat. Takže je to ve většině případů otázka dnů a týdnů. 

Aby malba vydržela, nechávám pak hotové tričko dál odpočívat pár dnů. Potom fixuji, zase pár dnů odpočinek a znovu fixace. 

Třeba 3x – 4x s odstupem několika dnů za sebou. Jistota je jistota.

Každé tričko u mě projde i prvním praním, aby mělo i tento nápor za sebou. 

Takže při správné údržbě je malba na tričku nesmrtelná a při kvalitním materiálu trička, jaký používám já, může tričko vydržet i 20 let. 

 

Je možné nechat si osobní obraz na tričko namalovat opakovaně? 

Ano je to možné. Jsou totiž dvě možnosti jakou energii Andělé pro Vás sešlou. Buď se zobrazí podstata Vaší duše nebo se zobrazí zharmonizování určitých vnitřních rozporů k jednomu a právě aktuálnímu tématu uvnitř Vás.  To, že Vám původní tričko už nic moc neříká, poznáte sami a pak je na vás, zda pocítíte, že by to chtělo nové tričko nebo už energie na těle není dál třeba neb jste se v ní proměnili sami.

O tričko s osobní energií mě kontaktujte nejlépe telefonicky.

 

Jak fungují ta trička s potiskem? 

Pokud se rozhodnu nějaký energetický motiv takto reprodukovat a provádět opakované potisky a v různých velikostech, tak je to vždy proto, že vznikl silný energetický stimulátor pro tělo, čakry a vnitřní energii a to by bylo velmi sobecké nepředat jej většímu počtu lidí. Na tato trička už je dobré se dívat hlavně z toho energetického hlediska – nechci používat přímo z léčivého hlediska i když je tomu ten termín velmi blízko. Co dokáže rozpohybovat energii v těle a uvolňovat tak bloky v jejím toku – to má vlastně i léčivý účinek. Mnoho fyzických trablů má ve skutečnosti prapůvod v zablokované energii a to mohou způsobit i naše vnitřní přesvědčení o sobě, traumata, která jsme prožili a kde se energie zablokovala i naše vnitřní strachy díky traumatům prožitým v tomto   nebo v životech minulých.  Těžké a husté pocity a emoce v nás se odrážejí na životě. Stimulace těla energii znovu rozproudí. 

 

O tričkkách obrazem - videoprezentace: energetická trička.wmv (7,4 MB)