Něco pro Vás pro odlehčení srdeční čakry

04.08.2015 20:25

Taky máte pocit, že letošní léto a počasí je spíš zátěžové než radostné?

Nevím jak pro Vás. Pro mě je letošní léto jakési náročné. 
Výkyvy počasí by ještě tak nevadily jako ta strašná dusna a už od rána a to i když se přeci jenom trošku ochladí – tak pořád jakýsi to hustý a hůře dýchatelný vzduch – tedy alespoň v Brně to tak cítím a prožívám. 
Už ani velký větrák, co mám na stropě, absolutně nepomáhá rozvířit a ochladit vzduch, jako tomu bylo dosud.

Mám pocit, že energie v mém těle je zahuštěná, aniž bych to měla v úmyslu nějak podpořit negativním myšlením či snad k tomu i emocí. Stačí se nadechnout...a už je husto. 
Příroda si na nás připravila pěkné věci – zřejmě už jí nestačí transformace vědomí, která tady už nějaký čas probíhá a která je chvílemi i pro naše duše a srdíčka dost náročná. Někdo už je za vodou a všechno je pro něj už jenom pohoda a „brnkačka“....já občas prožívám i super vnitřní vřavu a očistec. A k tomu ta dusna.

 

Chce to energeticky se podpořit vším možným i nemožným a nejlépe ze všech stran.

A tak jsem si řekla – chce to něco na podporu našich srdcí, něco co jim pomůže se odlehčit a nebudeme se u toho muset zamýšlet a dívat do sebe a prozkoumávat svoje emoce a bloky – stejně to děláme – takže něco, co bude prostě jenom fungovat, vysílat ty správné signály k našim krásným, zlatým srdíčkům, aby tohle dusné léto a celý proces vnitřních transformací byl případně i lehčí a lehčí a lehčí a tak nějak pořád lehčejší.

 

Co takhle podpořit srdeční čakru pro odlehčení toho, co nám díky transformačním vlnám i počasí nadělila příroda?

Pustili jsme se proto do výroby mandaly Kristovo srdce čili lehkost bytí, která by mohla podvědomě ovlivňovat srdeční čakru a tím i srdce a odlehčit prožívání toho, co nám nadělila letos příroda v podobě počasí a celkově tou transformací. Je to vlastně výřez z obrazu nebeský květ – který navozuje také takovou lehkost a vzletnost. Záře, která kolem květu je mi prostě připomíná i to, jakým způsobem je ztvárňovano všude srdce Ježíše Krista – prodchnuté láskou, zářivé a zářicí....čili dobrý motiv i pro posílení a prozáření a odlehčení srdce lidského – nakonec i Kristus byl člověk.

 

Přemýšlela jsem, vymýšlela, testovala, na vlastním těle zkoušela – abych věděla, že to skutečně má vliv a může pomoci i Vám.

Pracovali jsme dlouho – když byla hotová perfektní mandala, zlobily tisky i trička - čili materiál. Nevadí – měla jsem alespoň možnost zkoušet a na sobě testovat, jak mandala po oblečení trička funguje a co se se mnou vnitřně děje. Takže můj závěr: Funguje to. :-) Člověk se celý vnitřně úplně rozzáří a odlehčí a já osobně se v těch tričkách s mandalou cítím i velmi krásná.

 

Pro srdeční čakru – tričko s mandalou Kristovo srdce čili lehkost bytí.

Takže – našla jsem i trička v krásně ženském až sexy střihu, nádherného tvaru a konečně i v odpovídajícím materiálu a moc příjemném na těle také - 100%í bavlna. Vybírat můžete z několika odstínů trička: žlutá, oranžová, červená, černá, fuchsia (tmavě růžová) a limetka. Všechny barvy mají také svou zvláštní posilovací nebo rozjasňovací schopnost – čili vybírejte i barvu trička. Na všech vypadá mandala perfektně a chytá i svoje zvláštní vyzařování propojené spolu s energií barevného podkladu – s barvou trička.

 

Jak vybrat tu správnou barvu trička pro sebe?

Určitě nejlépe podle toho, kterou barvu máte nejraději, líbí se Vám nejvíc, nosíte ji nejraději. 
A kdo chce tak trochu vodítka i z energetického soudku a vlivu na mě: 
V černém tričku asi budete důraznější. Možná i snadněji utnete situace, které Vás jenom obírají o čas. Prostě tak nějak rychle zjistíte, co ve skutečnosti není a nebo už dál není Váš problém a utnete to. 
Červené podpoří díky mandale ženskost – nikoliv vyzívavost a jiné nesmysly. Parádní pocit v něm a červená už tak dodává energii, když je člověk unaven, nevyspán, přetažen a potřebuje zvládnout nějakou tu další schůzku nebo akci – červená prostě oživí. 
Oranžové nejspíš odlehčí a propojí s humorem a optimismem i Vaše trable a vyjádření sebe sama i vidění druhých ve vztazích. Řekla bych odlehčí Vaše fungování ve vztazích, podpoří tvořivé prosazení se ve vztazích. 
Žluté tričko má v kombinaci s mandalou moc zvláštní energii – zářivou a při tom velmi jemnou a něžnou. Jako slunce co krásně hřeje, ale nepálí a nikoho nespálí a ani nechce spálit a nebo druhého tak nějak přesvítit - vyharmonizováno. 
Kombinaci s tričkem v barvě limetka a fuchsia třeba vyzkouší na těle přímo někdo z Vás a potom mi to prozradí.

 

Ještě máme nějaké to léto před sebou – takže vybírejte, objednávejte a myslete i na tohle: 
 

léto bude i za rok a potřeba srdíčku odlehčit Vás může potkat i na podzim a v zimě a vlastně v průběhu roku a života kdykoliv. Takže žádná čistě sézonní záležitost – energetická stimulační pomůcka, kterou máte po ruce kdykoliv a na pořád a ještě krásně vypadá, je originální, sluší a Vy budete také tím pádem krásně vypadat, zatímco mandala bude makat, stimulovat, harmonizovat, odlehčovat, ovlivňovat energii v těle – tomu se říká jít na to fikaně.  Mít zvláštní, krásné, originální až umělecké kousky v šatníku a nechat je působit i na tělo a psychiku. Okolí ať čumí, obdivuje a nebo se diví a nebo ať se prostě zeptá, co za divnou a nebo zvláštní a krásnou věc to máte na sobě a proč. :-)

Takže směle do toho –  vybírejte tady .