Proč si pořídit do interiéru energetický obraz?

19.08.2015 20:48

Často se mě lidé ptají, v čem jsou ty energetické obrazy jiné oproti klasickému umění.

I když ke mně do ateliéru přicházejí za dalšími a jinými účely, obrazy upoutávají jejich pozornost vždy a silně a pozitivně. A okamžitě nabývají pocitu, že ty obrazy jsou nějak jiné. A mají vlastně pravdu.

 

Energetické obrazy mají svoje zvláštní kouzlo.

Už proto, že cílem nikdy není zachytit nějaký perfektně realisticky vyhlížející objekt, krajinu či zátiší a nebo snad i portrét. Cílem je zobrazit nějakou energii. Vlastně náladu, pocit či atmosféru. Něco, co se na Vás dokonale přenese, jakmile se na obraz podíváte. Něco, co Vám spraví náladu, co Vás posílí, povzbudí a nebo pohladí a utěší. Co Vám připomene, že i ve Vás je kus ohně a kus slunce a kus Země a kus vesmíru i boha a lásky a znovu Vás s tím něčím v tu chvíli chybějícím spojí. Připomene a předá impuls k propojení.

 

I na energetických obrazech přeci jenom vznikají i nějaké konkrétnější tvary - symboly. A jakmile Vás symbol chytí za srdce a prostoupí ho, věřte, že je to totéž, jako byste vyslali zprávu universu o Vašem hlubokém přání. A zároveň to spustí i proces uvolňování všeho, co realizaci brání – vnitřních bloků, zažitých a přitom nefunkčních principů, potlačovaných a nezhojených emocí.

 

Takže tyhle obrazy nejsou na to, abyste je jenom zvenku obdivovali. Tyhle obrazy jsou na to, aby oslovily Vaši duši a pomohly jí se osvobodit a ve hmotě projevit. Pomohly jí materializovat a žít svůj vnitřní sen. Zhmotnit svoji pohádku.

 

Takový obraz nádherně oživí interiér a pročistí atmosféru přes Vás i v něm. Je to, jako by ty obrazy byly stále spojeny s jakousi zvláštní energií a sílou, která vlastně skrze ně neustále protéká do prostoru a působí na všechno a na všechny.

 

Věřím, že člověk s maximálně realisticky nastaveným myšlením okamžitě namítne, že tohle je blábol. Ano, pro někoho to tak může být. Já mohu popsat pouze vlastní zážitky s obrazy a to jak působí na mne a jak působí i na další lidi, kteří do mého prostoru s obrazy přicházejí a nebo si už obraz ode mne pořídili.

 

A z tohoto úhlu pohledu koupě energetického obrazu byla, je a bude dobrou investicí. Protože kromě zkrášlení interiéru dokáže navázat kontakt s Vaším nitrem, srdcem, s Vaší duší a podstatou.